#26 Tips Tegen Emotie-Eten
Ontdek slimme strategieën en

psychologische trucs om emotie-eten te

overwinnen, alsof je een geheime code

kraakt naar een gezonder leven.


6000+ vrouwen gingen je voor.

#26 Tips Tegen Emotie-Eten6000+ vrouwen gingen je voor.


null

null

null

Stel dat je nieuwe gewoontes ontwikkelt die naadloos aansluiten bij de slanke krachtige vrouw die jij in essentie bent....


Dan zou je een leven ervaren vol rust in je hoofd, bruisend van energie en zelfvertrouwen. Je zou elke dag wakker worden met het gevoel dat je echt de controle hebt over je eigen gedrag.Dit is wat je diep van binnen altijd al wilt, daar ligt het niet aan.


Je weet wat een gezond eetpatroon inhoudt, maar het blijft een uitdaging om definitief te stoppen met snoepen en snaaien.


Terwijl je diep van binnen weet dat er een Pippi Langkous in je schuilt. Iemand die voluit durft te leven en volledige controle heeft over haar gedrag. Ja, als jij in de rol van je innerlijke held zou stappen, dan zou jij...


+ Je droomgewicht bereiken zonder dat het je moeite kost

+ Met gemak om kunnen gaan met tegenslagen en stress

+ Energiek en fit genieten van elke dag


Er is alleen 1 probleem...

null

null

Troost vinden in snoep voelt minder eenzaam dan je ellendig voelen zonder iets te mogen....


Want na een lange dag hard werken, heb je die beloning wel verdiend. Je enige ontspanning lijkt door iets lekkers te eten te komen. Tv-kijken zonder iets te knabbelen voelt zo leeg. Elke dag neem je je voor dat je morgen echt niet gaat snoepen. Je zoekt naar gezonde tussendoortjes, leest inspirerende quotes en bespreekt het met vriendinnen...


Je begrijpt niet waarom het jou niet lukt om te stoppen met snoepen. Je wilt zo graag afvallen en bent bereid er alles voor te doen. Maar dan gebeurt er iets waardoor de drang naar iets lekkers overweldigend wordt en je geeft weer toe. Direct na het snaaien voel je je nog ellendiger en meer mislukt.


Omgaan met je emoties en stress zonder naar iets lekkers te grijpen voelt enorm spannend, vooral in tijden van hoge druk of uitdagende situaties.


En dan heb je nog je partner of kinderen die onbezorgd genieten van nootjes, chips en koekjes. Wanneer je gezond probeert te koken, stuit je op commentaar, en als je op een feestje iets afslaat, word je als 'ongezellig' bestempeld. In zulke momenten lijkt het gewoon makkelijker om je emoties weg te eten dan ermee om te gaan.


Door jezelf te troosten met iets lekkers, heb je een veilige haven gecreëerd waar je even helemaal tot rust komt. Diep van binnen wil je er dolgraag mee stoppen, maar je blokkeert bij het idee nooit meer iets lekkers te mogen eten. HOE dan?

Geloof je me als ik zeg ...

Dat zelfs ik, met mijn focus op gezond leven, soms nog te maken krijg met toekomstangst.


We hebben namelijk in het verleden allemaal ervaringen opgedaan die van invloed zijn hoe kwetsbaar we zijn. Zo werkte ik als therapeut bij het Hypnose Centrum Nederland, waar ik dagelijks mensen met overgewicht behandelde. Daarnaast volgde ik de NEI-opleiding, omdat ik me wilde verdiepen in de impact van emoties op onze gezondheid.


Tijdens een routinecontrole ontdekte ik dat ik een extreem hoge bloeddruk had: 180/120 en daardoor onomkeerbare nierschade. Ik vond het ongelofelijk oneerlijk dat mij dit overkwam en snapte niet waaraan ik dit verdiend had . Het resultaat was dat ik me als een slachtoffer ging gedragen en totaal geen controle meer had over mijn emoties.


En zo heb jij ongetwijfeld ook je emotie trauma's. Ze komen in verschillende vormen en maten en zorgen ervoor dat je gedrag vertoont dat eigenlijk helemaal niet bij je past. Maar er is nog een besluit dat ik genomen heb: ik koos ervoor het anders te doen en die ervaringen niet mijn toekomst te laten bepalen. En dat kun jij ook en leer ik je graag.

null


Stoppen met Emotie-Eten

WHAT IF I FAIL.....

BUT WHAT IF YOU SUCCEED ?


#26 tips die direct toe te passen zijn

voor vrouwen die verlangen naar een gezond eetpatroon,

maar belemmerd worden door emoties, ingesleten gewoontes of innerlijke blokkades.

Instant Inspiratie Boost

 Elk van de 26 tips biedt direct toepasbare adviezen

voor dagelijkse motivatie, alsof je elke dag

een persoonlijke cheerleader hebt voor je eetgewoonten.

Praktijkgerichte Actieplannen

Krijg concrete, uitvoerbare stappen voor elke situatie,

alsof je een persoonlijke gids hebt die je door

de uitdagingen van emotie-eten leidt.

Mindset Makeover:

Transformeer je denkwijze over eten met elke tip,

gericht op het cultiveren van een positieve en

duurzame relatie met voeding

Wat anderen zeggen

null

null

nullHoe zou het zijn als je...

Vanuit ontspanning leert omgaan met emoties....

 • Ontdek je wat je nu nog tegenhoudt om gezonde eetkeuzes te maken, zodat je niet meer in je eigen valkuilen trapt.
 • Reken je af met de angst voor terugval, waardoor je innerlijke kracht de ruimte krijgt.
 • Krijg je inzicht in veelgemaakte fouten die leiden tot ongecontroleerd snacken.
 • Leer je hoe je op een natuurlijke manier gezonde eetgewoontes kunt ontwikkelen, waardoor je je beter voelt.
 • Zie je voorbeelden van anderen die succesvol hun eetpatroon hebben veranderd en nu zonder moeite gezonde keuzes maken.

null

Reacties van 6000+ deelnemers

null

null

nullHoi ik ben Sarina...

Ik help jou jouw droomgewicht

te bereiken.


Als presentatrice leefde ik in een wereld vol deadlines en creativiteit, maar ik voelde dat er iets miste. Tijdens een cursus veranderde alles toen ik naast een hypnotherapeut kwam te zitten. Haar verhaal over de impact van haar werk raakte me diep. Die avond, nog vol van haar inspirerende woorden, besloot ik mijn leven om te gooien. Ik schreef me in voor een opleiding tot hypnotherapeut en nam afscheid van mijn carrière in de media. Dit was het begin van mijn reis naar echte zingeving en het helpen van anderen.


Na het afronden van mijn opleiding kreeg ik de kans om bij Hypnose Centrum Nederland aan de slag te gaan. Daar specialiseerde ik me verder in de behandeling van overgewicht. Tegelijkertijd opende ik mijn eigen praktijk. Deze ervaringen leidden tot de ontwikkeling van mijn unieke methode, waarmee mensen controle krijgen over hun eetgedrag en daardoor makkelijker gaan afvallen.


Nu help ik jaarlijks 6000 vrouwen hun gezondheid en gewicht te verbeteren. Mijn methode? Een unieke combinatie van psychologische inzichten, voedingskennis en effectieve hypnosetechnieken. Dit is meer dan een methode, het is een levensveranderende ervaring.

Ben je klaar om jouw verhaal te beginnen?null

Zet obstakels om in kracht

Verlang je naar een leven zonder ongecontroleerd snaaien?

Ontdek wat jou persoonlijk tegenhoudt om met

zelfvertrouwen gezonde keuzes te maken,

zodat je je vrij en energiek kunt voelen.


Voorkom veelgemaakte valkuilen

Voel je je machteloos bij het weerstaan van tussendoortjes?

Leer van de fouten die velen maken bij het aanpakken

van hun eetgewoonten, zodat jij deze kunt

omzeilen en succesvol je doelen bereikt.


Overwin snaaionrust met Sarina's succesmethode

Heb je moeite met het doorbreken van je snaaigedrag?

Met mijn bewezen methode

wordt de strijd tegen tussendoortjes verleden tijd

en vind je een blijvende balans in je eetpatroon.

nullnull


De #26 tips zijn perfect voor jou als je...


 • Iemand bent die verlangt naar een gezonder eetpatroon.
 • Weet dat je betere eetkeuzes kunt maken, maar dit nog meer wilt laten zien in je dagelijkse leven.
 • Sterk en zelfverzekerd wilt staan in je keuzes voor gezonde voeding.


De #26 tips zijn niet voor jou als je...


 • Als je gelooft dat jij niet kan afvallen
 • Als je niet bereid bent om tips toe te passen
 • Als je helemaal niks met mindset verandering hebt
null


6000+ vrouwen gingen je voor


null

null

klaar om je streefgewicht te bereiken door controle over je eetgedrag

Dan is het moment daar om je innerlijke kracht te omarmen en de verandering te maken! Schrijf je nu in voor de #26 tips en ontdek hoe je gemakkelijk kunt stoppen met ongezonde tussendoortjes, zonder last te hebben van onbedwingbare drang, dat stemmetje in je hoofd of je oude ongezonde gewoontes.

null

Zal ik je alvast een voorproefje geven…


Het geheim zit 'm niet in het perfecte dieet, maar in het plezier vinden in gezond eten.We denken vaak dat we pas kunnen stoppen met snaaien als alles perfect is. Als we de ideale routine hebben, onze keuken vol gezonde snacks ligt en we volledig voorbereid zijn. Maar om echt te stoppen met tussendoortjes, hoef je alleen maar te beginnen en jezelf te zijn. Je kunt in elke fase van je gezondheidsreis stappen zetten. Jij groeit en je gewoontes verbeteren met je mee.

Met de #26 tips focussen we op wat je tegenhoudt om nu al gezondere keuzes te maken. Want je lichaam en geest wachten niet op de perfecte versie van jou; het streven naar perfectie kan juist demotiverend werken omdat het onrealistisch is. Daarom leer je in de # 26 tips hoe je afrekent met je snaaiondrang en een eetpatroon creëert waarin je wél consistent en gezond kunt blijven eten in elke fase van je leven.

null

null

null

null