The Feel Good KitDé cursus voor het het veranderen van

emotie-eten op een eenvoudige en

toegankelijke manier. Eindelijk

controle over je eetgedrag en eetbuien.

The Feel Good KitDé cursus voor het het veranderen van

emotie-eten op een eenvoudige en

toegankelijke manier. Eindelijk

controle over je eetgedrag en eetbuien.


null

null

null

Stel dat je nieuwe gewoontes ontwikkelt die naadloos aansluiten bij de slanke krachtige vrouw die jij in essentie bent....


Dan zou je een leven ervaren vol rust in je hoofd, bruisend van energie en zelfvertrouwen. Je zou elke dag wakker worden met het gevoel dat je echt de controle hebt over je eigen gedrag.Dit is wat je diep van binnen altijd al wilt, daar ligt het niet aan.


Je weet wat een gezond eetpatroon inhoudt, maar het blijft een uitdaging om definitief te stoppen met emotie-eten.


Terwijl je diep van binnen weet dat er een Pippi Langkous in je schuilt. Iemand die voluit durft te leven en volledige controle heeft over haar gedrag. Ja, als jij in de rol van je innerlijke held zou stappen, dan zou jij...


+ Je droomgewicht bereiken zonder dat het je moeite kost

+ Met gemak om kunnen gaan met tegenslagen en stress

+ Energiek en fit genieten van elke dag


Er is alleen 1 probleem...

null

null

Troost vinden in snoep voelt minder eenzaam dan je ellendig voelen zonder iets te mogen....


Want na een lange dag hard werken, heb je die beloning wel verdiend. Je enige ontspanning lijkt door iets lekkers te eten te komen. Tv-kijken zonder iets te knabbelen voelt zo leeg. Elke dag neem je je voor dat je morgen echt niet gaat snoepen. Je zoekt naar gezonde tussendoortjes, leest inspirerende quotes en bespreekt het met vriendinnen...


Je begrijpt niet waarom het jou niet lukt om te stoppen met emotie-eten. Je wilt zo graag afvallen en bent bereid er alles voor te doen. Maar dan gebeurt er iets waardoor de drang naar iets lekkers overweldigend wordt en je geeft weer toe. Direct na het snaaien voel je je nog ellendiger en meer mislukt.


Omgaan met je emoties en stress zonder naar iets lekkers te grijpen voelt enorm spannend, vooral in tijden van hoge druk of uitdagende situaties.


En dan heb je nog je partner of kinderen die onbezorgd genieten van nootjes, chips en koekjes. Wanneer je gezond probeert te koken, stuit je op commentaar, en als je op een feestje iets afslaat, word je als 'ongezellig' bestempeld. In zulke momenten lijkt het gewoon makkelijker om je emoties weg te eten dan ermee om te gaan.


Door jezelf te troosten met iets lekkers, heb je een veilige haven gecreëerd waar je even helemaal tot rust komt. Diep van binnen wil je er dolgraag mee stoppen, maar je blokkeert bij het idee nooit meer iets lekkers te mogen eten. HOE dan?

Geloof je me als ik zeg ...

Dat zelfs ik, met mijn focus op gezond leven, soms nog te maken krijg met emoties die op hol slaan..


We hebben namelijk in het verleden allemaal ervaringen opgedaan die van invloed zijn hoe kwetsbaar we zijn. Zo werkte ik als therapeut bij het Hypnose Centrum Nederland, waar ik dagelijks mensen met overgewicht behandelde. Daarnaast volgde ik de NEI-opleiding, omdat ik me wilde verdiepen in de impact van emoties op onze gezondheid.


Tijdens een routinecontrole ontdekte ik dat ik een extreem hoge bloeddruk had: 180/120 en daardoor onomkeerbare nierschade. Ik vond het ongelofelijk oneerlijk dat mij dit overkwam en snapte niet waaraan ik dit verdiend had . Het resultaat was dat ik me als een slachtoffer ging gedragen en totaal geen controle meer had over mijn emoties.


En zo heb jij ongetwijfeld ook je emotie trauma's. Ze komen in verschillende vormen en maten en zorgen ervoor dat je gedrag vertoont dat eigenlijk helemaal niet bij je past. Maar er is nog een besluit dat ik genomen heb: ik koos ervoor het anders te doen en die ervaringen niet mijn toekomst te laten bepalen. En dat kun jij ook en leer ik je graag.

null


Stoppen met Emotie-Eten

WHAT IF I FAIL.....

BUT WHAT IF YOU SUCCEED ?


The Feel Good Kit: Jouw Wapen tegen Emotie-Eten

Inclusief e-book, werkboek & hypnose-sessie,

Ontworpen om emotie-eten te overwinnen met kennis, oefeningen & mindset.

Hypnose tegen emotie-eten:

 Een hypnotische audiosessie die je onderbewustzijn herprogrammeert

om natuurlijk 'nee' te zeggen tegen emotie-eten en 'ja' tegen gezonde keuzes.

E-Book

Een e-book boordevol inzichten en oefeningen

die je stap voor stap naar een leven zonder eetbuien leiden,

vergelijkbaar met de steun van een persoonlijke coach.

Werkboek:

Een werkboek met krachtige zelfreflectie opdrachten

die de diepere oorzaken van je emotie-eten onthullen en aanpakken.

Wat anderen zeggen

null

null

nullHoe zou het zijn als je...

  • Een leven leidt waarin je moeiteloos de controle houdt over je eetgedrag, vrij van de greep van emotie-eten.
  • Je navigeert door emoties en uitdagingen met een nieuwe kracht en helderheid, zonder terug te vallen op oude, ongezonde gewoontes.
  • Je hebt de tools en inzichten om valkuilen te herkennen en te vermijden, en je angst voor terugval is vervangen door een diep vertrouwen in je eigen kracht.
  • Je hebt een natuurlijke, gezonde relatie met eten ontwikkeld.


null

Reacties van 6000+ deelnemers

null

null

nullHoi ik ben Sarina...

Ik help jou jouw droomgewicht

te bereiken.Vanaf dag één bij Hypnose Centrum Nederland wist ik: dit is mijn roeping. Hier leerde ik hoe ik mensen echt kon helpen met hun strijd tegen overgewicht. Al snel opende ik mijn eigen praktijk, waar ik mijn eigen manier vond om dit aan te pakken. Met een mix van slimme tips, gezond eten en hypnose maak ik nu echt een verschil.

Thuis is het vaak stil. Mijn man is veel op zee, en mijn zoons wonen niet meer thuis. Maar die stilte heeft me sterk gemaakt. Ik heb geleerd om op mezelf te vertrouwen en te groeien. Toen ik gezondheidsproblemen kreeg, ben ik anders gaan eten: minder koolhydraten. Dat was een goede zet. Het heeft mijn leven veranderd, en nu wil ik dat ook voor anderen doen.

Elk jaar help ik 6000 vrouwen om zich beter te voelen en gezonder te leven. Mijn geheim? Ik combineer kennis over eten met hypnose en mindset. Dit is niet zomaar een methode; het verandert levens. Ik laat vrouwen zien hoe sterk ze zijn en hoe ze hun doelen kunnen bereiken.

Klaar voor een nieuw begin?null

Zet obstakels om in kracht

Verlang je naar een leven zonder ongecontroleerd snaaien?

Ontdek wat jou persoonlijk tegenhoudt om met

zelfvertrouwen gezonde keuzes te maken,

zodat je je vrij en energiek kunt voelen.


Voorkom veelgemaakte valkuilen

Voel je je machteloos bij het weerstaan van tussendoortjes?

Leer van de fouten die velen maken bij het aanpakken

van hun eetgewoonten, zodat jij deze kunt

omzeilen en succesvol je doelen bereikt.


Overwin snaaionrust met Sarina's succesmethode

Heb je moeite met het doorbreken van je snaaigedrag?

Met mijn bewezen methode

wordt de strijd tegen tussendoortjes verleden tijd

en vind je een blijvende balans in je eetpatroon.

nullnull


De Feel Good Kit is perfect voor jou als je...


De Feel Good Kit is perfect voor je als jij:

  • Struggelt met emotie-eten en een manier zoekt om je eetgedrag onder controle te krijgen.
  • Verlangt naar een gezondere levensstijl maar niet weet hoe te beginnen vanwege ingesleten gewoontes of innerlijke blokkades.
  • Inspiratie en praktische tools nodig hebt om blijvende veranderingen in je eetpatroon en mindset te maken.

.De Feel Good Kit is niet voor jou als je...


De Feel Good Kit is niet voor jou als jij:

  1. Niet bereid bent om aan jezelf te werken en verwacht dat verandering zonder inspanning komt.
  2. Geen interesse hebt in het verkennen van de rol van emoties in je eetgedrag en levensstijl.
  3. Zoekt naar een snelle fix of een tijdelijke oplossing in plaats van een diepgaande en blijvende transformatie.
null


6000+ vrouwen gingen je voor


null

null

klaar om je streefgewicht te bereiken door controle over je eetgedrag

Dan is nu het perfecte moment om je innerlijke kracht te omarmen en échte verandering te bewerkstelligen! Meld je aan en ontdek de kracht van de Feel Good Kit. Leer hoe je de controle over je emoties terugpakt, en zeg vaarwel tegen ongezonde tussendoortjes, onbedwingbare trek, en die oude, ongezonde gewoontes. Met onze ondersteuning is het bereiken van je streefgewicht niet alleen een droom, maar een haalbare realiteit.

null

Zal ik je alvast een voorproefje geven…


Het geheim zit 'm niet in het perfecte dieet, maar in het plezier vinden in gezond eten.Zal ik je alvast een voorproefje geven…


We denken vaak dat we pas kunnen stoppen met emotie-eten als alles perfect is. Maar de waarheid is dat perfectie niet bestaat. Het gaat erom dat we leren omgaan met onze emoties op een manier die ons niet schaadt, maar juist versterkt. De Feel Good Kit leert je precies dat: hoe je gezonde keuzes kunt maken die goed voelen, zonder dat je jezelf iets ontzegt.

In plaats van jezelf te straffen met strenge diëten, nodigt de Feel Good Kit je uit om een nieuwe relatie met eten te ontdekken. Een relatie waarin je niet eet omdat je je verdrietig, boos, of verveeld voelt, maar omdat je je lichaam wilt voeden met wat het nodig heeft. En het mooie is, als je eenmaal begint te genieten van het proces, wordt het maken van gezonde keuzes een tweede natuur.

Dus, vergeet het najagen van een onbereikbaar ideaal. Het echte geheim van een gezond leven is leren om plezier te vinden in gezond eten, te luisteren naar je lichaam, en je emoties te beheersen op een manier die jou ondersteunt. Met de Feel Good Kit aan je zijde, ben je klaar om deze reis te beginnen.

Ben je er klaar voor om de controle terug te nemen en een leven te leiden waarin je je elke dag goed voelt?


null

null

null

null