"Back on track actie: beheers je emoties!" en stop voorgoed met emotie-eten in 4 weken ! 🎉

Nu de zomer voorbij is, is het tijd om weer back in track te komen! Je kan nu natuurlijk net als altijd  streng gaan dieten, afzien en strijden maar je kunt het ook een keer anders aanpakken en de oplossing zoeken in je onderbewustzijn. In mijn e-book Emoties onder controle deel ik mijn geheimen om in 4 weken controle te krijgen over je emoties die telkens voor een terugval zorgen en weer te genieten van gezonde gewoontes. Geen extra wilskracht nodig, alleen mijn speciale technieken. 💪📚❤️


Feest mee! Alleen deze week tijdens de back on track actie heb ik iets heel speciaals voor jou! Ik ga namelijk mijn E-book om moeiteloos te stoppen met emotie-eten alleen tijdens deze actie met een bizarre korting cadeau geven!


Hierdoor ga jij gegarandeerd controle terug krijgen over eten!

Yes! Ik vier het feestje mee en wil ook graag de controle terug!


Ik ga jou vandaag met mijn gloednieuwe e-book helpen stoppen met emotie-eten

in slechts 4 weken .... Letterlijk moeiteloos

Zó stop je met emotie-eten!

Je hebt lang gestreden tegen je gewicht en de manier waarop je met eten omgaat. Je hebt diëten geprobeerd, fitnessprogramma's gevolgd en allerlei adviezen van vrienden en familie opgevolgd. Maar niets leek te werken. Het leek alsof je vastzat in een cyclus van emotie-eten en jezelf daarna schuldig voelen.

Je voelde je machteloos en gefrustreerd. Het idee dat je nooit de controle zou krijgen over je eetgedrag was angstaanjagend.

. Maar ik ben ervan overtuigd dat iedereen dit patroon kan worden doorbreken door het toepassen van een paar simpele technieken.


Mijn grootste uitdaging is om jou te laten inzien dat stoppen met emotie-eten niet gaat om wilskracht en ontbering, maar om controle terug te krijgen over je emoties en je gezondheid en een praktische aanpak die je direct kunt toepassen in je dagelijks leven.


Mijn naam is Sarina Baas, ik ben hypnotherapeut en levenscoach en gespecialiseerd in afvallen met blijvend resultaat.


De afgelopen 6 jaren heb ik ruim 5000+ vrouwen geholpen om het patroon van ongezonde gewoonten definitief te doorbreken. En al mijn ervaring en technieken deel ik nu met jou in mijn nieuwste e-book.

"Het e-book was zo waardevol voor mij. Ik heb geleerd om mijn stressniveaus te verlagen, mijn eetgedrag te beheersen en mijn zelfvertrouwen te vergroten. Dit is een absolute must voor elke vrouw die op zoek is naar een gezonde levensstijl op lange termijn!"

- Lisa, 42 jaar

"Bevrijd jezelf uit de greep van emoties''

en laat ons je helpen om de baas te worden over je emoties en je eetgedrag!Zeg vaarwel tegen het gevoel van machteloosheid en hallo tegen controle.

Ons e-book helpt je om de vicieuze cirkel van emotie-eten te doorbreken en een gezonde relatie met eten op te bouwen.

Geef mij het e-book!


Nu met extreme korting !

Ontwikkel Gezond eetpatroon

Verbeter je leven door gezonde voedingsgewoonten te ontwikkelen die blijvend zijn!

Gezond gewicht nu en in de toekomst

Stop met jojo-diëten en omarm een gezonde levensstijl voor blijvend gewichtsverlies.

Kies voor een gezonde toekomst

Met ons terugvalplan heb je de ultieme gids in handen om je te helpen slagen, ongeacht wat het leven je brengt. Je bent klaar om vooruit te gaan, met vertrouwen en zelfverzekerdheid.

Stop met piekeren

Leer hoe je jouw innerlijke dialoog kunt transformeren om gezonde eetgewoonten te ontwikkelen en jezelf op een positieve manier te ondersteunen.

Verminder Stress

Stop met het piekeren over allest Leer hoe je kunt ontspannen en genieten van een gezond leven"

Krijg meer zelfvertrouwen

Leer hoe je je eigenwaarde kunt vergroten en je zelfbeeld kunt verbeteren door het aanpakken van emotie-eten.

Word gelukkiger

Ontdek hoe je de krachtige principes van het e-book kunt toepassen om niet alleen je eetgewoonten te transformeren, maar ook andere aspecten van je leven te verbeteren, zoals relaties, werk en persoonlijke groei.

Krijg meer energie

Voel je fitter, gezonder en productiever dan ooit tevoren door het stoppen met het eten van ongezonde tussendoortjes!

Haal je doelen

Versterk je gevoel van eigenwaarde en trots door het bereiken van de doelen die je jezelf hebt gesteld.

''Ik ben nu zo'n vier weken bezig en wow! waar ik voorheen continue aan eten zat te denken kan ik dat nu veel beter loslaten. Mijn obsessie voor eten is helemaal weg!


Daardoor ervaar ik zo'n rust in mijn hoofd. Ik zit weer vol zelfvertrouwen en vind het heerlijk om na al die jaren eindelijk weer vol en honger gevoel te ervaren.


Na een zware periode word ik weer wie ik wil zijn!''

Petra

          Na het volgen van het e-book heb jij dit resultaat           
 null

"Emotionele vrijheid"

Het e-book is anders dan alle andere boeken die je ooit hebt gelezen....

Het gaat niet alleen over wat je moet eten en hoeveel je moest bewegen, maar vooral over hoe je omgaat met emoties en gedachten die ten grondslag liggen aan jouw eetgedrag.

Je leert ontspanningsoefeningen die je helpen om te ontspannen en te voorkomen dat je naar eten grijpt als je gestrest bent. Je leert hoe je doelen kunt stellen en bereiken zonder jezelf te overweldigen en hoe je een terugvalplan kunt maken voor als het even niet lukt.

De visualisatie-oefeningen helpen je om jezelf te zien als de persoon die je wilt zijn en om jezelf te motiveren om door te gaan. Het weekmenu geeft je inspiratie voor gezonde maaltijden en snacks die je lekker vind en die bijdragen aan jouw gezondheid en welzijn.

Na het lezen van het e-book verandert er iets. Je krijgt weer hoop. Je voelt je empowered. Je hebt de tools en kennis om jouw gezondheid en welzijn op de lange termijn te ondersteunen en te behouden.

Je hebt de vaardigheden om te blijven groeien en te evolueren. Je bent klaar om jezelf en het leven te omarmen met liefde, vreugde en vrijheid.

 null

"Ervaar de rust van gezonde gewoonten"

Ontwikkel een slanke mindset die jouw gezonde levensstijl op de lange termijn ondersteunt!

Je hebt geleerd hoe je jouw mindset kunt transformeren en een slanke mindset kunt ontwikkelen die jouw gezonde levensstijl op de lange termijn ondersteunt.

Je hebt de vaardigheden en kennis om jouw verlangens naar ongezonde voeding en gewoonten te overwinnen en in plaats daarvan te kiezen voor voedzame, gezonde voeding. Je voelt je trots en zelfverzekerd over jouw keuzes en jouw vermogen om gezonde gewoonten te behouden.

Je hebt geleerd hoe je jouw negatieve gedachten kunt veranderen in positieve, ondersteunende gedachten die jouw gezonde levensstijl ondersteunen. Je voelt je gesterkt en gemotiveerd om jouw doelen te blijven nastreven, met vertrouwen en vastberadenheid.

Je hebt een nieuw gevoel van vrijheid en controle over jouw gezondheid en welzijn ervaren. Je voelt je energieker, vitaler en sterker dan ooit tevoren. Je straalt van binnenuit, en anderen zien de positieve verandering in jouw lichaam en geest.

"Bereik verbluffende resultaten met de krachtige technieken"

Jij verdient het om controle te hebben over jouw eetgedrag en om te genieten van een gezonde levensstijl. 

De krachtige technieken die ik met je deel in het e-book werken zo goed omdat ze gericht zijn op het aanpakken van de diepere oorzaken van emotie-eten, zoals stress, angst en negatieve gedachtenpatronen.

 Door deze oorzaken aan te pakken, leer je hoe je op een gezonde manier je emoties kan verwerken en hoe je gezonde eetgewoonten op de lange termijn kunt behouden. Dit betekent dat je niet alleen verbluffende resultaten behaalt, maar ook een blijvende verandering creëert in je relatie met voeding en je lichaam.

  Wacht niet langer, want elke dag dat je uitstelt is een dag waarop je jezelf niet de kans geeft om je beter te voelen.

Ben jij er klaar voor om controle terug te nemen?

Overwin emotie-eten in 4 weken!


Klaar om voor eens en voor altijd afscheid te nemen van emotie-eten?

Ons e-book leert je hoe je je emoties onder controle krijgt, een gezonde mindset ontwikkelt en blijvende veranderingen aanbrengt in je levensstijl!

Ik doe mee!


Nu met extreme korting!

Dit is wat je krijgt:

 • Ontdek de krachtige technieken om emotie-eten te stoppen en een gezonde levensstijl op de lange termijn te behouden.
 • Leer hoe je jouw negatieve gedachten kunt veranderen in positieve, ondersteunende gedachten die jouw gezonde levensstijl ondersteunen.
 • Ontwikkel een diepere verbinding met je lichaam en ontdek wat het nodig heeft om gezond en vitaal te blijven.
 • Leer hoe je doelen kunt stellen en bereiken zonder jezelf te overweldigen.
 • en hoe je een terugvalplan kunt maken voor als het even niet lukt.
 • Ontdek ontspanningsoefeningen die je helpen om te ontspannen en te voorkomen dat je naar eten grijpt als je gestrest bent.
 • Ontdek welke voeding zorgt voor rust in je hoofd
 • Leer hoe je jouw verlangens naar ongezonde voeding en gewoonten kunt overwinnen en in plaats daarvan kunt kiezen voor voedzame, gezonde voeding.
 • Maak gebruik van de visualisatie-oefeningen om jezelf te zien als de persoon die je wilt zijn en om jezelf te motiveren om door te gaan.


Maar dat is nog niet alles.....

Je ontvangt ook nog eens zes extra bonussen waardoor jij je resultaten naar een hoger niveau tilt !


 • Een werkboek met werkbladen om de technieken uit het e-book in de praktijk toe te passen en jouw voortgang bij te houden.
 • Toegang tot mijn community van gelijkgestemde vrouwen die elkaar steunen en motiveren op weg naar een gezonde relatie met eten en emoties.
 • Een samenvatting van het e-book om snel terug te kunnen kijken naar de belangrijkste punten en inzichten.
 • Een voorbeeld weekmenu dat je helpt bij het overwinnen van suikerverslaving en het ontwikkelen van gezonde eetgewoonten.
 • Ontspanningsoefeningen die je helpen om te ontspannen en te voorkomen dat je naar eten grijpt als je gestrest bent.
 • Een emotie-dagboek om bewust te worden van jouw emoties en gedachten die invloed hebben op jouw eetgedrag en om deze op een gezonde manier te leren verwerken.

Nu geef ik 60% korting! 🎉 

 Een stressvolle dag op het werk, een ruzie met je partner of gewoonweg een vervelende dag zullen niet langer triggers zijn om naar eten te grijpen!

Met ons e-book 'Krijg grip op emotie-eten" leer je in 4 weken stap voor stap hoe je definitief afrekent met emotie-eten.

Wat kun je verwachten van ons e-book?

 • Je leert om te gaan met emoties zonder naar voedsel te grijpen
 • Je krijgt inzicht in jouw persoonlijke triggers voor emotie-eten
 • Je ontdekt hoe je positieve gewoonten ontwikkelt en vasthoudt op de lange termijn
 • Je krijgt meer zelfvertrouwen en een positiever zelfbeeld
 • Je verbetert jouw gezondheid en welzijn, zowel lichamelijk als mentaal


Bovendien krijg je bij ons e-book ook nog eens bonussen:

 • Een werkboek met opdrachten en vragenlijsten,
 • Toegang tot onze community voor extra motivatie en steun,
 • Ontspanningsoefeningen om te voorkomen dat je naar voedsel grijpt als je gestrest bent.
 • Een samenvatting van het e-book om snel terug te kunnen kijken naar de belangrijkste punten en inzichten.
 • Een voorbeeld weekmenu dat je helpt bij het overwinnen van suikerverslaving en het ontwikkelen van gezonde eetgewoonten.
 • Een emotie-dagboek om bewust te worden van jouw emoties en gedachten die invloed hebben op jouw eetgedrag en om deze op een gezonde manier te leren verwerken.


En dat allemaal voor slechts € 19! Na bestelling ontvang je direct het e-book en de bonussen in je mailbox, zodat je meteen kunt starten.

Dit is een investering van slechts 19 EUR in jezelf. Voor je het weet heb je dat ook al uitgegeven aan allemaal lekkers in de supermarkt, waar je eigenlijk diep ongelukkig van wordt... Vind hier de antwoorden op de meest gestelde vragen over het e-book

Wat is het onderwerp van het e-book?

Ons e-book gaat over het stoppen met emotie-eten en het ontwikkelen van een gezonde relatie met voedsel en emoties.

Wat voor soort technieken bevat het e-book?

Het e-book bevat een breed scala aan technieken, waaronder visualisatie-oefeningen, ontspanningsoefeningen, doelstellingstechnieken en terugvalplanning.

Wat maakt dit e-book anders dan andere dieetboeken?

In tegenstelling tot andere dieetboeken richt ons e-book zich op de psychologische en emotionele aspecten van eetgedrag en voeding. Het leert lezers hoe ze hun relatie met voedsel en emoties kunnen veranderen en op de lange termijn kunnen behouden.

Hoe lang duurt het om de resultaten te zien?

Dit kan per persoon verschillen, maar met consistent gebruik van de technieken in het e-book kunnen lezers veranderingen in hun eetgedrag en emotionele welzijn binnen enkele weken beginnen te zien.

Zijn er bonussen bij het e-book inbegrepen?

Ja, ons e-book wordt geleverd met een werkboek met werkbladen, toegang tot een community, een samenvatting van het e-book, een voorbeeld weekmenu tegen suikerverslaving, ontspanningsoefeningen en een emotie-dagboek.

Is er een geld-terug-garantie?

Ja, we bieden een 14-dagen niet-goed-geld-terug-garantie aan. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met ons e-book, neem dan binnen 14 dagen na uw aankoop contact met ons op voor een volledige terugbetaling.

Is het e-book geschikt voor iedereen?

Ons e-book is ontworpen voor vrouwen die willen stoppen met emotie-eten en hun relatie met voedsel en emoties willen veranderen. Het is geschikt voor vrouwen van alle leeftijden en met of zonder dieetverleden.

Normale prijs € 50,00
Speciale back on track prijs: slechts 19 EUR 🎉

"Krijg grip op emotie-eten"

Het e-book waar je leert hoe je binnen 4 weken controle krijgt over emotie-eten