NIEUWE 30-Dagen Challenge: Krijg ELKE DAG Begeleiding om Binnen 1 Maand de Controle over het Snackmonster in je Hoofd te krijgen, met alle Gevolgen van dien voor je Kledingmaten en de Weegschaal!

Yes, je leest het goed! Het is door deze challenge mogelijk om binnen 30 dagen RUST IN JE HOOFD te krijgen, en niet meer afhankelijk te zijn van dat nare stemmetje wat je telkens weer naar de koelkast of voorraadkast begeleidt, terwijl je eigenlijk geen honger hebt! 


Tijdens deze 30 dagen challenge (die je op je eigen tempo kunt volgen) ga ik je exact onthullen (en verantwoordelijk houden) welke stappen je moet volgen als je weer zin krijgt om te snacken. Ik ga namelijk mijn Hyper-Effectieve Methode om moeiteloos te stoppen met snacken en snaaien met een bizarre korting cadeau geven! De challenge start IEDERE MAANDAG.


Hierdoor ga jij weer gegarandeerd tevreden voor de spiegel staan, en win je eindelijk het eeuwige gevecht tegen de weegschaal! 

Ik ben er eindelijk klaar voor om te leren stoppen met snacken en hierdoor af te vallen!

Ik ga jou de komende 30 dagen met mijn persoonlijke hulp laten stoppen met zinloos snacken!

in slechts 20 minuten per dag.... En compleet op jouw eigen tempo te volgen.

Denk je dat een kleiner kledingmaatje je beter zou staan? Dan ga je op deze pagina ontdekken hoe je dat moeiteloos voor elkaar krijgt

Herken jij jezelf in deze dik-makende gewoontes?

 1. Altijd iets moeten eten tijdens het tv kijken?
 2. Elke keer de dagelijkse stress weg eten na een werkdag?
 3. In het weekend jezelf niet in bedwang kunnen houden, en de hele voorraadkast plunderen?
 4. Toegeven aan dat ene stemmetje wat altijd goedpraat dat je wel je snoepje, chocolaatje of zak chips hebt verdiend?
 5. Zodra je even alleen bent, heb je voor je het weet alweer iets in je mond gestopt.
 6. Wanneer je man de deur uit is gelopen pak je je verstopte snoepjes en chocolaatjes tevoorschijn.
 7. Elke keer dat     je teleurgesteld in de spiegel kijkt  of op de weegschaal staat, beloof je jezelf het roer om te gooien?
 8. Stiekem ben je jaloers op je vriendinnen die wel alles lijken te kunnen eten zonder ook maar een gram aan te komen.

Dit is de nummer 1 reden waarom jouw vorige pogingen niet lukten

Als je goed kijkt naar de bovenstaande dik-makende gewoontes die vrouwen hebben aangeleerd, dan zal die reden jou misschien al opvallen:


Het mislukken van de pogingen ligt niet aan het soort eten wat je eet, maar aan de relatie die jij met eten hebt, en de reden waarom jij het dik-makende voedsel eet!


Laat me je dit uitleggen. Ik durf te wedden dat je al eerder hebt geprobeerd om af te vallen, maar dat het om de een of andere reden niet lukt. Minder koolhydraten eten, minder vetten eten, minder vaak eten op een dag, allemaal omdat de meest bekende methoden zeggen dat dit de sleutel is tot succesvol en blijvend afvallen. Dit is absoluut niet waar! De sleutel tot succesvol je lichaam transformeren ligt aan iets heel anders dan deze standaard methoden.

Want wist jij dat slechts 4% van de vrouwen succesvol zijn door het volgen van de bekende methoden?

Je leest het goed. 4% die succesvol afvalt door het volgen van een methode zoals een dieet. Het is letterlijk het grootste probleem waardoor mensen falen in hun pogingen. Iedereen denkt namelijk dat je alleen kunt afvallen door het volgen van een strikte methode. Maar in de realiteit zien we dat deze methodes totaal niet effectief zijn. Het is daarom belangrijk dat jij weet dat    het mislukken van de afvalpogingen niet aan jou ligt!

Waarom de standaardmethoden die iedereen roemloos probeert eigenlijk 'vechten tegen de bierkaai is':

 1. Een dieet schrijft jou voor wat je zou moeten eten, maar vind jij dat soort eten wel echt lekker? 
 2. Ieder mens heeft andere valkuilen en andere lichamen waardoor afvallen niet lukt; diëten houden hier geen rekening mee!
 3. Diëten schrijven vaak hele dure recepten voor om te eten, maar het is ongelofelijk moeilijk om dat voor een heel gezin te maken.
 4. Het voedsel wat jij 3x per dag zou moeten eten, zit helemaal niet in jouw vaste patroon waardoor je dit onmogelijk volhoudt!
 5. Je moet jezelf elke keer weer forceren om het vol te houden, in plaats van dat het vanzelf gaat.
 6. Het is elke dag weer een interne strijd die je op wilskracht moet volhouden.   Wilskracht werkt maar tijdelijk!
 7. Hierdoor ervaart 96% van de vrouwen wereldwijd het Jojo-effect.
 8. Je verliest tijdelijk een kledingmaatje, maar die komt er altijd weer bij.

Daarom besloot ik op zoek te gaan naar de oplossing .. met succes!

Mijn naam is Sarina Baas, en ik heb mijn leven toegewijd om vrouwen met overgewicht te helpen om blijvend af te vallen, zonder dat het gehele proces voelt als een enorme strijd met jezelf.


Nadat ik in contact kwam met een geheime techniek waardoor je niet meer afhankelijk bent van je eigen wilskracht, wist ik dat dit de truc was waar ik jarenlang naar heb gezocht en die mij en mijn cliënten succes ging brengen.


Ondertussen heb ik 5500+ vrouwen geholpen om blijvend hun streefgewicht te behalen door middel van deze geheime techniek, die als een sluipmoordenaar afrekent met overgewicht.. de resultaten zijn echt verbluffend!

Resultaten van mijn geheime oplossing bekijken
Vrouwen geholpen om af te vallen

Help ik vrouwen in mijn praktijk

Waardoor 'mijn vrouwen' succes behalen

Deze dames genieten daardoor nu al jarenlang van hun ideale lichaam

Ik heb nu een rem!

Behoefte aan koekjes en zoetigheid is vele malen verminderd.

Lindsey
Lindsey
Na 2 maanden al 9,6 kilo kwijt!

Mijn foute eetgewoontes zijn weg. Ik heb geen moeite meer met de "eetaanvallen" Honger heb ik onder controle. Ik ben een gelukkig mens die de toekomst slank tegemoet gaat.

Ciska

Dankzij de hypnose-sessies gaat het een stuk makkelijker

Natuurlijk mag ik best soms iets lekkers maar ik zit heel snel vol maar ik geniet echt van eten!
Anja
null

null

null

null

null

Maar wat is dan het geheim waardoor mijn cliënten wel blijvende resultaten behalen?

Het geheim waardoor mijn cliënten wel blijvend op hun streefgewicht blijven, is een geheim waar de normale gezondheidszorg in Nederland niet aan wil geloven. Simpelweg omdat het voor de gezondheidsmarkt veel meer geld oplevert om mensen met obesitas met dure trajecten te behandelen (terwijl ze door deze peperdure standaardtrajecten nooit echt genezen worden van obesitas).


Mijn geheime techniek is niet geschikt voor de gezondheidsmarkt, simpelweg omdat er niet veel geld mee te verdienen valt... Maar ik zet deze techniek nu al 6 jaar succesvol in en heb dus meer dan 5000 vrouwen geholpen om blijvend op hun streefgewicht te blijven.

Deze bizar succesvolle methode heet hypnose.


En nee, niet het soort hocus-pocus hypnose wat je in de films of series ziet. Waar een soort illusionist met een klokje voor je ogen je in slaap probeert te krijgen om je onderbewustzijn te controleren. Het is het soort hypnose wat je in een staat brengt van complete rust en kalmte, waardoor jouw hersenen veel beter ''bevelen'' kunnen opvolgen.

En als je jouw hersenen in deze staat van hypnose dus het bevel geeft om geen zin meer te hebben in al het lekkers wat jou normaal gesproken wel verleidt, dan heb jij alle kracht in huis om jouw eetpatronen compleet de baas te worden, zonder dat het als een strijd voelt! 🤯

Maar het échte geheim waardoor jij het dit keer wel gaat volhouden, komt door de dagelijkse begeleiding!

We hebben het natuurlijk allemaal al geprobeerd om het zelf te doen. Soms met wat meer standvastigheid en wilskracht dan de andere keer, maar het resultaat bleef altijd hetzelfde; na een tijdje hou je het niet meer vol. Er is ook niemand die jou echt verantwoordelijk houdt voor jouw gedrag, terwijl dat JUIST hetgeen is waardoor jij je aan de 'afspraken' houdt die ervoor nodig zijn om af te vallen.


Vandaar ga ik jou elke dag, 30 dagen lang PERSOONLIJK begeleiden, zodat jouw resultaat aan het einde van die 30 dagen Maximaal benut is!

Ik doe mee met de Challenge om af te vallen!
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Nu geef ik voor de lancering van deze challenge alleen in Februari toegang tot mijn Hyper-Effectieve begeleiding & hypnose met korting! 🎉 

Terwijl je ontspannen op de bank ligt en luistert naar mijn stem, verdwijnt je behoefte aan snaaien en snoepen definitief. En om ervoor te zorgen dat je dit volhoud krijg je 30 dagen lang elke dag nieuwe tips & inzichten zodat je deze gezonde levensstijl ook VOLHOUDT!


 • Je gaat afvallen, zonder het benauwde gevoel van een dieet
 • Verdubbel je dagelijkse energie om meer gedaan te krijgen
 • Krijg weer rust in je hoofd i.p.v. altijd aan snacken denken
 • Verbeter direct je gezondheid zonder de eeuwige strijd met jezelf
 • Zit weer lekker in je vel als je naar de spiegel kijkt
 • Je houdt geld over voor dat ene leuke jurkje
 • Je stopt met snaaien, snoepen en snacken
 • Je krijgt toegang tot de besloten community vol met vrouwen die hetzelfde doel hebben als jij (maakt het makkelijker om vol te houden)
 • Bewezen methode met DIRECT resultaat
 • Starten wanneer je wilt, je bent niet aan bepaalde data gebonden.
 • Extra opdrachten om je mindset te trainen om slank te denken.
 • 30 Dagen aan Tips & Inspiratie om het vol te houden, ook als je het moeilijk hebt!
 • De challenge start iedere maandag


Je ontvangt direct na bestelling de inloggegevens van de online community en de leeromgeving waar deze hypnose voor je klaar staat. Je kunt dus direct inoggen en vast rondneuzen in de community. Iedere maandag start de challenge en vanaf dan ontvang je iedere dag een mail.


Dit is een investering van slechts 17 EUR in jezelf. Voor je het weet heb je dat ook al uitgegeven aan allemaal lekkers in de supermarkt, waar je eigenlijk diep ongelukkig van wordt... 

50%
Op welk E-mail adres wil je de persoonlijke begeleiding ontvangen, en mogen we de Zelfhypnose naar je toesturen?
Ik doe mee met de Challenge en heb 17,- EUR over voor mijn droomlichaam
Your information is safe with us

Misschien denk je dat hypnose niet voor jou werkt, maar dat dachten deze dames ook (en hun ongelijk werd bewezen):

Doordat ik elke dag wel een berichtje van je ontvang (wat kan jij leuk schrijven trouwens, ik heb vaak een glimlach op mijn gezicht) blijf ik er aan denken om de hypnose te beluisteren.

Hoewel ik zeker niet elke dag de hypnose hebt beluisterd is er echt al wel verandering in het snaaien zoals jij dat zo mooi noemt ontstaan. 


Ik ervaar veel meer rust in mijn hoofd en de eerste kilo's zijn er ook al af!

Dank je wel voor deze mooie kans!

Thea

Toen ik er aan begon was ik echt heel sceptisch. Hoe kan een beetje luisteren naar jouw stem nou verandering brengen in mijn gesnoep. Maar voor het bedrag durfde ik de gok te nemen en tot mijn stomme verbazing werkt het dus echt ook!


Elke avond val ik lekker in slaap met "Sarina" en inderdaad heb ik geen behoefte meer om iets te eten als ik tv kijk, soms vergeet ik het zelfs een hele avond! Wat is dit fijn!

Els

Mijn man vond dit eerst onzin, maar nu luistert hijzelf ook naar jouw hypnose 😀

Door het thuiswerken waren wij veel meer gaan snoepen maar dankzij de zelfhypnose hebben we het weer onder controle .

We voelen ons veel fitter en energieker.

Carla

Dacht altijd dat ik niet in hypnose te brengen was maar wanneer ik naar de weegschaal kijk blijkt het tegenovergestelde waar. Voor mijn gevoel lig ik maar een beetje op bed te relaxen terwijl er wel van alles gebeurd. Inmiddels 5 kilo afgevallen en ik ga nog even door!

Loes

En 5500+ vrouwen (die ook eerst sceptisch waren) gingen jou met succes voor met deze specifieke zelf-hypnose! Zij hadden alleen geen 30 dagen begeleiding, en jij nu wel voor de schamele EENMALIGE investering van €17,-!

Nu dat je weet hoe effectief mijn zelfhypnose is om blijvend te stoppen met snacken en snoepen, weet je dat de bal bij jou ligt. Ik raad je aan om de 'gok' te wagen, en om zelf te ervaren hoe jouw lichaam positief gaat veranderen door slechts 20 minuutjes per dag te luisteren naar mijn stem...

Je loopt zelfs geen enkel risico vanwege de 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie!

Als jij denkt dat de Snackstopper niet heeft geholpen om jou minder te laten snacken, laat het ons gewoon weten op info@sarinabaas.com, en we storten jouw €17,- terug. We stellen geen enkele vraag, maar gaan gewoon als goede vrienden uit elkaar ;-)

Normale prijs € 24,97
Vanwege de lancering van mijn 30-dagen Challenge nu slechts EENMALIG €17,-🎉

"Stop de Snack-verslaving"

Een zelf-hypnose training waar je leert hoe je kan stoppen met snacken zonder honger, afzien of constant aan eten denken. Je voelt ook niet de continue stress van het moeten diëten!50%
Op welk E-mail adres wil je de persoonlijke begeleiding ontvangen, en mogen we de Zelfhypnose naar je toesturen?
Ik wil voor slechts 17 EUR stoppen met zinloos snacken
Your information is safe with us
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden