NIEUWE 30-Dagen Challenge: Krijg ELKE DAG Begeleiding om Binnen 1 Maand de Controle over het Snackmonster in je Hoofd te krijgen, met alle Gevolgen van dien voor je Kledingmaten en de Weegschaal!

Yes, je leest het goed! Het is door deze challenge mogelijk om binnen 30 dagen RUST IN JE HOOFD te krijgen, en niet meer afhankelijk te zijn van dat nare stemmetje wat je telkens weer naar de koelkast of voorraadkast begeleidt, terwijl je eigenlijk geen honger hebt! 


Tijdens deze 30 dagen challenge (die je op je eigen tempo kunt volgen) ga ik je exact onthullen (en verantwoordelijk houden) welke stappen je moet volgen als je weer zin krijgt om te snacken. Ik ga namelijk mijn Hyper-Effectieve Methode om moeiteloos te stoppen met snacken en snaaien met een bizarre korting cadeau geven! De challenge start DAGELIJKS


Hierdoor ga jij weer gegarandeerd tevreden voor de spiegel staan, en win je eindelijk het eeuwige gevecht tegen de weegschaal! 

Ik ben er eindelijk klaar voor om te leren stoppen met snacken en hierdoor af te vallen!

null

null

null

Ik ga jou de komende 30 dagen met mijn persoonlijke hulp laten stoppen met zinloos snacken!

in slechts 20 minuten per dag.... En compleet op jouw eigen tempo te volgen.

Denk je dat een kleiner kledingmaatje je beter zou staan? Dan ga je op deze pagina ontdekken hoe je dat moeiteloos voor elkaar krijgt

Herken jij jezelf in deze dik-makende gewoontes?

 1. Altijd iets moeten eten tijdens het tv kijken?
 2. Elke keer de dagelijkse stress weg eten na een werkdag?
 3. In het weekend jezelf niet in bedwang kunnen houden, en de hele voorraadkast plunderen?
 4. Toegeven aan dat ene stemmetje wat altijd goedpraat dat je wel je snoepje, chocolaatje of zak chips hebt verdiend?
 5. Zodra je even alleen bent, heb je voor je het weet alweer iets in je mond gestopt.
 6. Wanneer je man de deur uit is gelopen pak je je verstopte snoepjes en chocolaatjes tevoorschijn.
 7. Elke keer dat     je teleurgesteld in de spiegel kijkt  of op de weegschaal staat, beloof je jezelf het roer om te gooien?
 8. Stiekem ben je jaloers op je vriendinnen die wel alles lijken te kunnen eten zonder ook maar een gram aan te komen.

Dit is de nummer 1 reden waarom jouw vorige pogingen niet lukten

Als je goed kijkt naar de bovenstaande dik-makende gewoontes die vrouwen hebben aangeleerd, dan zal die reden jou misschien al opvallen:


Het mislukken van de pogingen ligt niet aan het soort eten wat je eet, maar aan de relatie die jij met eten hebt, en de reden waarom jij het dik-makende voedsel eet!


Laat me je dit uitleggen. Ik durf te wedden dat je al eerder hebt geprobeerd om af te vallen, maar dat het om de een of andere reden niet lukt. Minder koolhydraten eten, minder vetten eten, minder vaak eten op een dag, allemaal omdat de meest bekende methoden zeggen dat dit de sleutel is tot succesvol en blijvend afvallen. Dit is absoluut niet waar! De sleutel tot succesvol je lichaam transformeren ligt aan iets heel anders dan deze standaard methoden.

Want wist jij dat slechts 4% van de vrouwen succesvol zijn door het volgen van de bekende methoden?

Je leest het goed. 4% die succesvol afvalt door het volgen van een methode zoals een dieet. Het is letterlijk het grootste probleem waardoor mensen falen in hun pogingen. Iedereen denkt namelijk dat je alleen kunt afvallen door het volgen van een strikte methode. Maar in de realiteit zien we dat deze methodes totaal niet effectief zijn. Het is daarom belangrijk dat jij weet dat    het mislukken van de afvalpogingen niet aan jou ligt!

Waarom de standaardmethoden die iedereen roemloos probeert eigenlijk 'vechten tegen de bierkaai is':

 1. Een dieet schrijft jou voor wat je zou moeten eten, maar vind jij dat soort eten wel echt lekker? 
 2. Ieder mens heeft andere valkuilen en andere lichamen waardoor afvallen niet lukt; diëten houden hier geen rekening mee!
 3. Diëten schrijven vaak hele dure recepten voor om te eten, maar het is ongelofelijk moeilijk om dat voor een heel gezin te maken.
 4. Het voedsel wat jij 3x per dag zou moeten eten, zit helemaal niet in jouw vaste patroon waardoor je dit onmogelijk volhoudt!
 5. Je moet jezelf elke keer weer forceren om het vol te houden, in plaats van dat het vanzelf gaat.
 6. Het is elke dag weer een interne strijd die je op wilskracht moet volhouden.   Wilskracht werkt maar tijdelijk!
 7. Hierdoor ervaart 96% van de vrouwen wereldwijd het Jojo-effect.
 8. Je verliest tijdelijk een kledingmaatje, maar die komt er altijd weer bij.

Daarom besloot ik op zoek te gaan naar de oplossing .. met succes!

Mijn naam is Sarina Baas, en ik heb mijn leven toegewijd om vrouwen met overgewicht te helpen om blijvend af te vallen, zonder dat het gehele proces voelt als een enorme strijd met jezelf.


Nadat ik in contact kwam met een geheime techniek waardoor je niet meer afhankelijk bent van je eigen wilskracht, wist ik dat dit de truc was waar ik jarenlang naar heb gezocht en die mij en mijn cliënten succes ging brengen.


Ondertussen heb ik 6000+ vrouwen geholpen om blijvend hun streefgewicht te behalen door middel van deze geheime techniek, die als een sluipmoordenaar afrekent met overgewicht.. de resultaten zijn echt verbluffend!

Resultaten van mijn geheime oplossing bekijken

6000+

Vrouwen geholpen om af te vallen

6 jaar

Help ik vrouwen in mijn praktijk

1 Geheim

Waardoor 'mijn vrouwen' succes behalen

Reacties van 6000+ deelnemers


null

null

null

Maar wat is dan het geheim waardoor mijn cliënten wel blijvende resultaten behalen?

Het geheim waardoor mijn cliënten wel blijvend op hun streefgewicht blijven, is een geheim waar de normale gezondheidszorg in Nederland niet aan wil geloven. Simpelweg omdat het voor de gezondheidsmarkt veel meer geld oplevert om mensen met obesitas met dure trajecten te behandelen (terwijl ze door deze peperdure standaardtrajecten nooit echt genezen worden van obesitas).


Mijn geheime techniek is niet geschikt voor de gezondheidsmarkt, simpelweg omdat er niet veel geld mee te verdienen valt... Maar ik zet deze techniek nu al 6 jaar succesvol in en heb dus meer dan 6000 vrouwen geholpen om blijvend op hun streefgewicht te blijven.

Deze bizar succesvolle methode heet hypnose.


En nee, niet het soort hocus-pocus hypnose wat je in de films of series ziet. Waar een soort illusionist met een klokje voor je ogen je in slaap probeert te krijgen om je onderbewustzijn te controleren. Het is het soort hypnose wat je binnen 20 minuten  in een staat brengt van complete rust en kalmte, waardoor jouw hersenen veel beter ''bevelen'' kunnen opvolgen.

En als je jouw hersenen in deze staat van hypnose dus het bevel geeft om geen zin meer te hebben in al het lekkers wat jou normaal gesproken wel verleidt, dan heb jij alle kracht in huis om jouw eetpatronen compleet de baas te worden, zonder dat het als een strijd voelt! 🤯

De SnackStopper is voor jou als je...


 • Wil je eindelijk de controle terug over je snackgedrag? Ben je het zat om je overgeleverd te voelen aan ongeplande snackmomenten en wil je leren hoe je bewuste keuzes kunt maken over wat en wanneer je eet?

 • Droom je van een gezonder en energieker leven? Heb je genoeg van het gevoel van vermoeidheid en lusteloosheid dat vaak volgt na het snacken en verlang je naar een leven vol energie en vitaliteit?

 • Ben je klaar om je zelfvertrouwen en zelfbeeld te verbeteren? Wil je af van de negatieve gedachten over je lichaam en jezelf zien bloeien met een positief zelfbeeld en een toegenomen zelfvertrouwen?

 • Verlang je naar een blijvende verandering in je eetgewoonten? Zoek je niet naar een tijdelijke oplossing, maar naar een duurzame verandering in je levensstijl, waarbij gezond eten een natuurlijk en plezierig onderdeel van je dag wordt?

Als je op een van deze vragen 'ja' hebt geantwoord, dan is de SnackStopper challenge precies wat je nodig hebt.

Maar het échte geheim waardoor jij het dit keer wel gaat volhouden, komt door de dagelijkse begeleiding!

We hebben het natuurlijk allemaal al geprobeerd om het zelf te doen. Soms met wat meer standvastigheid en wilskracht dan de andere keer, maar het resultaat bleef altijd hetzelfde; na een tijdje hou je het niet meer vol. Er is ook niemand die jou echt verantwoordelijk houdt voor jouw gedrag, terwijl dat JUIST hetgeen is waardoor jij je aan de 'afspraken' houdt die ervoor nodig zijn om af te vallen.


Vandaar ga ik jou elke dag, 30 dagen lang PERSOONLIJK begeleiden, zodat jouw resultaat aan het einde van die 30 dagen Maximaal benut is!

Je hebt op dit moment twee keuzes...


Sta even stil en denk na: Waar sta je nu in je leven?

Je hebt op dit moment twee keuzes...

Of je gaat door met hetzelfde pad...Doorgaan met de gewoontes die je tegenhouden, de ongecontroleerde snackmomenten, het gevoel van machteloosheid over je eigen gezondheid. Het pad van frustratie en gemiste kansen. Een pad dat je al kent, maar waarvan je diep vanbinnen weet dat het je niet brengt waar je wilt zijn.

OF je kiest ervoor om een nieuw pad te bewandelen...
Een pad waar je de controle terugneemt, waar je leert om bewuste keuzes te maken over wat je eet en hoe je leeft. Een leven waarin je jezelf bevrijdt van de ketenen van ongezonde snackgewoonten, waar je elke dag sterker, gezonder en gelukkiger wordt. Een leven waarin je niet alleen afvalt, maar ook een nieuwe, positieve relatie met eten en jezelf opbouwt.

De keuze is aan jou. Kies je voor het oude, bekende pad

of stap je moedig het nieuwe, opwindende pad op dat leidt naar een gezonder, gelukkiger jij? 💪✨

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Nu geef ik voor de lancering van deze challenge alleen DEZE MAAND korting! 🎉 

Terwijl je ontspannen 20 minuten luistert naar mijn stem, verdwijnt je behoefte aan snaaien en snoepen definitief. En om ervoor te zorgen dat je dit volhoud krijg je 30 dagen lang elke dag nieuwe tips & inzichten zodat je dezegezonde levensstijl ook VOLHOUDT!


 • Je gaat afvallen, zonder het benauwde gevoel van een dieet
 • Verdubbel je dagelijkse energie om meer gedaan te krijgen
 • Krijg weer rust in je hoofd i.p.v. altijd aan snacken denken
 • Verbeter direct je gezondheid zonder de eeuwige strijd met jezelf
 • Zit weer lekker in je vel als je naar de spiegel kijkt
 • Je houdt geld over voor dat ene leuke jurkje
 • Je stopt met snaaien, snoepen en snacken
 • Je krijgt toegang tot de Community vol met vrouwen die hetzelfde doel hebben als jij (maakt het makkelijker om vol te houden)
 • Bewezen methode met DIRECT resultaat
 • Starten iedere maandag, je bent niet aan bepaalde data gebonden.
 • Extra opdrachten om je mindset te trainen om slank te denken.
 • 30 Dagen dagelijkse email en inspiratie om het vol te houden, ook als je het moeilijk hebt!
 • De challenge start iedere maandag


Direct na je bestelling ontvang je de inloggegevens voor onze exclusieve online community en leeromgeving.

Dit is een investering van slechts 7 EUR in jezelf.

Voor je het weet heb je dat ook al uitgegeven aan allemaal lekkers in de supermarkt, waar je eigenlijk diep ongelukkig van wordt... 

Bonussen

Bonus #1 Hypnose tips🎉

In dit e-book ontvang je  concrete, simpele, leuke en praktisch tips om de hypnose nog een extra boost te geven waardoor jij nog sneller resultaat zal ervaren.

twv € 9,95


 •  Ontdek hoe de hypnose-sessie jouw bondgenoot wordt in de strijdt tegen je kilo's.
 • je ontdekt hoe je zo simpel mogelijk gewoontes kan veranderen
 • Ik laat je stap voor stap zien hoe je op de juiste manier de hypnose inzet.


Je ontvangt direct na bestelling het e-book in je mailbox.

Bonus #2 Hypnose begeleiding🎉


Je kunt 30 dagen alle vragen stellen die jij hebt over de hypnose. Ik ben je hypnose coach en ik sta altijd voor je klaar wanneer je mijn hulp nodig hebt. • Altijd antwoorden op je vragen!
 • Professionele ondersteuning door mij!
 • Zekerheid dat je de hypnose op de juiste manier inzet 


twv € 39,95


Bonus #3: 

Community


Je krijgt ook nog eens toegang tot mijn besloten mind master community. Hier kan jij je vragen en ervaringen kwijt en connecten met andere vrouwen die net als jij bezig zijn met Hypnose.


Misschien denk je dat hypnose niet voor jou werkt, maar dat dachten deze dames ook (en hun ongelijk werd bewezen):

null

null

null

En 6000+ vrouwen (die ook eerst sceptisch waren) gingen jou met succes voor met deze specifieke zelf-hypnose! Zij hadden alleen geen 30 dagen begeleiding, en jij nu wel voor de schamele EENMALIGE investering van €7,-!

null

null

null

Nu dat je weet hoe effectief mijn hypnose is om blijvend te stoppen met snacken en snoepen, weet je dat de bal bij jou ligt. Ik raad je aan om de 'gok' te wagen, en om zelf te ervaren hoe jouw lichaam positief gaat veranderen door slechts 20 minuutjes per dag te luisteren naar mijn stem...

Je loopt zelfs geen enkel risico vanwege de 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie!

Als jij denkt dat de Snackstopper niet heeft geholpen om jou minder te laten snacken, laat het ons gewoon weten op info@sarinabaas.com, en we storten jouw €7,- terug. We stellen geen enkele vraag, maar gaan gewoon als goede vrienden uit elkaar ;-)

Snack Stopper

Wat houdt de "SnackStopper: 30 Dagen Challenge" in?

In deze challenge neem ik je mee op een reis van 30 dagen vol inspiratie, kennis en praktische oefeningen. Elke dag ontvang je een les die je helpt om je snackgedrag te begrijpen en te veranderen. Plus, er is een krachtige hypnosesessie die je helpt om je onderbewustzijn te herprogrammeren voor een gezondere levensstijl. 💪

Hoe kan hypnose mij helpen om te stoppen met snacken?

Hypnose werkt direct met je onderbewustzijn, waar veel van onze eetgewoonten zijn geworteld. Het helpt om negatieve patronen te doorbreken en positieve, gezonde gewoonten te versterken. Denk aan het als een mentale reset-knop! 🧠✨

Is deze challenge geschikt voor iedereen?

Deze challenge is ideaal voor mensen die worstelen met snacken en klaar zijn voor een blijvende verandering. Het is minder geschikt als je ernstige psychische aandoeningen hebt. Bij twijfel, raadpleeg altijd een professional.👩‍⚕️

Hoeveel tijd moet ik dagelijks investeren?

Reserveer ongeveer 20-30 minuten per dag. Het is een kleine investering in tijd voor een grote verandering in je leven! ⏰

Wat als ik een dag mis?

Geen zorgen! Je kunt de gemiste lessen altijd inhalen. Het belangrijkste is consistentie, niet perfectie. 🌟

Zijn er voedingsadviezen of -plannen inbegrepen?

Ja, je krijgt praktische tips die je helpen om gezondere keuzes te maken zonder jezelf te beroven van het plezier van eten. 🥗

Hoe meet ik mijn vooruitgang tijdens de challenge?

Ik raad je aan om een dagboek bij te houden. Noteer je gevoelens, je eetpatroon en elke kleine overwinning. Het gaat om de reis, niet alleen de bestemming! 📖

Wat kan ik verwachten aan het einde van de 30 dagen?

Verwacht een verbeterde relatie met eten en een sterker gevoel van controle over je snackgedrag. Vele vrouwen ervaren ook een toename in zelfvertrouwen en welzijn. 🌈

Normale prijs € 24,97
Vanwege de lancering van mijn 30-dagen Challenge nu slechts EENMALIG €7,-🎉

"Stop de Snack-verslaving"

De challenge die je de weg wijst naar een snackvrij leven, zonder het gevoel van honger, ontbering of obsessief denken over voedsel. Bovendien, zeg vaarwel tegen die eeuwige dieetstress die je als een donkere wolk boven je hoofd houdt! 💪00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden