GRATIS MASTERCLASS 

"SUIKERVRIJE ZOMER"

10 KILO LICHTER DE ZOMER IN EN UIT !

null

Sarina Baas

Sarina is de expert als het gaat om eenvoudig afvallen met blijvend resultaat.

Ze laat zien dat afvallen en op gewicht blijven simpel en makkelijk is. Ze mixt hypnose met slimme mindset-tips en praktische adviezen. Dus, als je klaar bent voor verandering en dit keer echt langdurig resultaat wilt zien, dan moet je bij Sarina zijn. Haar webinar is je kans om te leren hoe je op een relaxte manier blijvend resultaat krijgt. Mis het niet!

Datum & Tijd

Maandag, Dinsdag, woensdag

13,14,15 mei

11 uur of 20:00 uur

Van Suikerverslaafd naar suikervrij

Het doorbreken van een suikerverslaving is nog nooit zo moeilijk geweest. In steeds meer producten worden verborgen suikers toegevoegd, waardoor je vaak niet eens doorhebt dat je ze binnenkrijgt.In deze mega waardevolle masterclass laat ik je een SuikerSlim Systeem zien die ik al jaren gebruik, en die heeft geleid tot een stabiel gewicht, maat 36, en bergen met energie. Ongeacht of ik die maand etentjes of feestjes heb, mijn SuikerSlim Systeem is onverwoestbaar, toepasbaar in iedere situatie, voelt makkelijk en is super eenvoudig


Ik doe niet aan ingewikkelde recepten, onherkenbare ingrediënten, ellenlange voorbereiding, of "ik gebruikte vroeger zakjes en pakjes en maak nu  ALTIJD alles zelf. (soms is kant en klaar ff makkelijker )Meld je gratis aan en ontdek:

  • Hoe je dat stemmetje eindelijk stil krijgt. Krijg de controle terug over je eetgedrag en laat niet langer toe dat je toch weer voor de bijl gaat.
  • Mijn unieke SuikerSlim Systeem voor succesvol suikervrij eten met plezier. Door dit systeem wordt uiteten gaan, feestjes of borrelavonden weer leuk !
  • Een praktische blauwdruk om af te vallen met blijvend resultaat.  Leer hoe je een leven in balans creëert, zonder de constante strijd met eten.


Je leert niet alleen de oorzaak van je suikerverslaving maar krijgt ook concrete oplossingen en strategieën aangereikt die werken in het echte leven.


Plus, tijdens de LIVE Vraag- en Antwoordsessie, kun je al je vragen kwijt. Dit is jouw kans om direct advies te krijgen en de eerste stappen te zetten naar een leven waarin je volledige controle hebt.


Grijp deze kans om voorgoed af te rekenen met de strijd rondom eten. Het is tijd om de kennis die je al hebt effectief in te zetten en te genieten van een gezond, gelukkig leven waarin je vrij bent van ongewenste eetgewoontes.


Schrijf je nu in en zet de stap naar echte, blijvende verandering.

Reacties van deelnemers

Deze masterclass was een gamechanger voor mij; ik heb eindelijk de controle over mijn eetgewoontes!" - Linda S.

"Ik snap nu eindelijk wat ik moet veranderen voor blijvend resultaat!" - Simone G.

Deze masterclass liet me zien hoe ik duurzaam kan afvallen; een echte eye-opener!" - Esther V.

Nu begrijp ik de sleutel tot langdurig succes, dankzij Sarina's inzichten." - Laura B.

Eindelijk helderheid over wat écht werkt voor de lange termijn, zo dankbaar!" - Nina K.

Meld je nu aan! en val 10 kilo af vóór de zomer

en kom de zomer weer slank uit !