Bijna klaar, je krijgt nog een cadeautje van me!

Je aanvraag is gelukt. Je zal deze over enkele minuten ontvangen in jouw mailbox (check ook je spam). Maar hoe zou je het vinden om niet alleen tips te ontvangen, maar ook mijn ultieme zelf-hypnose waarmee jij direct een einde kan maken aan snaaien en snoepen? Omdat je zojuist de gratis PDF hebt aangevraagd heb ik   een heel tof kennismakingscadeau voor je   waarmee je jouw snaai-verslaving stopt in slechts 20 minuten per dag!

STOP je Snaai-verslaving

in slechts 20 minuten per dag.....

Altijd iets moeten eten tijdens het tv kijken? Of elke keer de dagelijkse stress weg eten? Het is een grote frustratie want dit is waardoor het overgewicht blijft bestaan. Daarom heb ik een zelfhypnose ontwikkeld waarmee jij door simpelweg te luisteren jouw overgewicht tegengaat!

Ervaringen van deelnemers van de "Stop de Snaai-verslaving"

Doordat ik elke dag wel een berichtje van je ontvang (wat kan jij leuk schrijven trouwens, ik heb vaak een glimlach op mijn gezicht) blijf ik er aan denken om de hypnose te beluisteren.

Hoewel ik zeker niet elke dag de hypnose hebt beluisterd is er echt al wel verandering in het snaaien zoals jij dat zo mooi noemt ontstaan. 


Ik ervaar veel meer rust in mijn hoofd en de eerste kilo's zijn er ook al af!

Dank je wel voor deze mooie kans!

Thea

Toen ik er aan begon was ik echt heel sceptisch. Hoe kan een beetje luisteren naar jouw stem nou verandering brengen in mijn gesnoep. Maar voor het bedrag durfde ik de gok te nemen en tot mijn stomme verbazing werkt het dus echt ook!


Elke avond val ik lekker in slaap met "Sarina" en inderdaad heb ik geen behoefte meer om iets te eten als ik tv kijk, soms vergeet ik het zelfs een hele avond! Wat is dit fijn!

Els

Mijn man vond dit echt weg gegooid geld maar nu luistert hijzelf ook naar jouw hypnose 😀

Door het thuiswerken waren wij veel meer gaan snoepen maar dankzij de zelfhypnose hebben we het weer onder controle .

We voelen ons veel fitter en energieker.

Carla

Dacht altijd dat ik niet in hypnose te brengen was maar wanneer ik naar de weegschaal kijk blijkt het tegenovergestelde waar. Voor mijn gevoel lig ik mar een beetje op bed te relaxen terwijl er wel van alles gebeurd. Inmiddels 5 kilo afgevallen en ik ga nog even door!

Loes

In slechts 20 minuutjes per dag...

Terwijl je ontspannen op de bank ligt en luistert naar mijn stem, verdwijnt je behoefte aan snaaien en snoepen definitief.

  • Je gaat afvallen, zonder dat je een dieet volgt
  • Verdubbel je dagelijkse energie om meer gedaan te krijgen
  • Krijg weer rust in je hoofd i.p.v. altijd aan snacken denken
  • Verbeter direct je gezondheid zonder de eeuwige strijd met jezelf
  • Zit weer lekker in je vel
  • Je houdt geld over voor dat ene leuke jurkje
  • je stopt met snaaien, snoepen, snacken
  • Bewezen methode met DIRECT resultaat


Je ontvangt direct na bestelling de zelfhypnose in je mailbox met gebruiksaanwijzing zodat je zeker weet dat het goed zal gaan en je vandaag nog kunt starten.

Omdat jij de #26 tips hebt gedownload

krijg jij de unieke kans om nú met superkorting  deze

zelfhypnose ontvangen van 24,95   voor€ 12,47

Normale prijs € 24,97
Prijs vandaag: slechts € 12,47

"Stop de Snaai-verslaving"

Een Zelf-HypnoseTraining Waar Je Leert hoe Je kan Stoppen Met Snaaien Zonder Honger, Afzien Of Constant Aan Eten Denken.  (NIET GOED GELD TERUG GARANTIE)