De resultaten zijn binnen van de vragenlijst, dit is wat jullie nodig hebben om naar je streefgewicht te gaan.

Klik hier om je aan te melden

FAQ bij het Vernieuwde Mind Masters Programma:

  • Wat is er nieuw in het Mind Masters programma?  Het programma is volledig vernieuwd met een focus op kortdurende, thematische cursussen. Deze zijn speciaal ontworpen om je te helpen met specifieke uitdagingen zoals controle over je eetgedrag, het ontwikkelen van nieuwe gewoontes, en het krijgen van voedingsadvies. Alles wordt ondersteund met micro-hypnoses en live interactie.

  • Hoe kan ik meedoen aan de thematische cursussen? Je kunt deelnemen door je in te schrijven voor het Mind Masters programma. Als je al lid bent, kun je eenvoudig je abonnement upgraden om toegang te krijgen tot de nieuwe cursussen.

  • Wat als ik al een maandabonnement heb? Als je al een maandabonnement hebt, kun je dit eenvoudig omzetten naar een jaarabonnement. Hiermee krijg je toegang tot alle nieuwe thematische cursussen en extra's.

  • Wat gebeurt er met de huidige lessen en content? De huidige lessen en content worden vervangen door de nieuwe, thematisch gerichte cursussen. We zorgen ervoor dat de overgang soepel verloopt en dat je toegang blijft houden tot de meest relevante en effectieve content.

  • Hoe werkt de live interactie in het programma? De live interactie bestaat uit wekelijkse Q&A-sessies, waar je direct vragen kunt stellen en feedback kunt krijgen. Dit zorgt voor een dynamische leerervaring en biedt je de kans om direct met mij en andere deelnemers in contact te komen.