Over Sarina

Snaaidrang & Emotie-eten

Hoe het begon..

Goed voor jezelf zorgen, lekker in je vel zitten, het lijkt zo vanzelfsprekend.

Maar vaak is het een struggle, een eeuwige strijd. Voor sommige vrouwen is het simpel die hebben het perfecte lijf, gezond gewicht en hoeven er niets voor te doen.

Voor andere vrouwen is het niet zo vanzelfsprekend, die zitten in gevecht met zichzelf. Altijd maar die eeuwige drang om iets te eten, die weegschaal die hun dag bepaalt.

 In mijn praktijk kwam ik veel van deze vrouwen tegen, wanhopig omdat ze zo graag wilden stoppen met snaaien en emotie-eten maar niet wisten hoe.

Deze vrouwen kon ik niet helpen met een simpel dieet want dat ze gezond moesten eten dat wisten ze wel. Er was meer voor nodig om hardnekkige patronen te doorbreken.

De rode draad in hun leven was dat ze de regie waren kwijt geraakt over eten. Het snaaien en de eetbuien bepaalde hun leven. Oh ze konden zich heus wel heel strikt aan een dieet houden maar zodra dat dan stopte waren ze de controle weer kwijt.

Door deze vrouwen te volgen, in hun gedachte wereld te duiken, heb ik de formule gekraakt om een einde te maken aan aan hun destructief gedrag.

Als ik iets heb geleerd van deze sterke vrouwen is het wel dat ze uitblinken in doorzettingsvermogen, telkens weer zichzelf bijeenrapen voor een nieuwe poging.

Ik ben dankbaar voor de lessen die ik van deze vrouwen heb mogen leren maar ik hoop dat ik jou al die jaren van afzien , lijden en uitzichtloosheid kan besparen, waardoor jij wel volop van het leven, het eten en je lijf kan genieten.


Wat anderen over mij zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Dit gun ik iedereen!

15 kilo afgevallen en ik geloof weer in mijzelf!!

Ms. Nameless
Add Your Stars

Heerlijk eten

Zo kost afvallen geen enkele moeite! Ik eet heerlijk en val ook nog af!

Ms. Nameless
Add Your Stars

Dit had ik veel eerder moeten doen!

Ik zit veel lekkerder in mijn vel, heb meer energie en ben weer een prettig persoon thuis!

Ms. Nameless
Add Your Stars