Luister naar mijn hypnose

en transformeer je gewicht !

Dat gevoel van iets móeten eten blijft maar terugkeren

Jij voert al jaren een worsteling. Je zit in een eeuwige strijd verwikkelt met jezelf. Je weet heel goed dat al dat snaaien niet goed voor je is. Toch geef je telkens weer toe aan dat knagende gevoel, waardoor je bijna automatisch naar de voorraadkast loopt. Het lukt je niet om tussendoor niets te eten.


Ik denk niet dat het nodig is om je te vertellen dat een dieet voor jou niet werkt. Uiteindelijk  val je na al die diëten toch weer terug in je oude gewoontes. Je zit vast in een patroon van emotie-eten en snaai-buien en daar wil je iets aan doen.

"Wil je weer helemaal gelukkig zijn met jezelf en je lijf? Ik help je met het verslaan van je eetbuien, doorbreken van patronen en het stoppen van ongezonde gewoontes. Zodat je weer rust krijgt, gaat afvallen en de controle terug krijgt over eten."

DEZE CURSUSSEN UIT DE SARINA BAAS ACADEMY HELPEN JE OM SUCCESVOL AF TE VALLEN

Mind Masters

Voor een sterke mindset

en echte verandering !

Hypnose om te stoppen met Tussendoortjes

Het geheim zit 'm niet in het perfecte dieet, maar in het plezier vinden in gezond eten.

Reset Your Mind

Het meest krachtige online programma tegen emotie-eten.

Neem de controle Terug !

30 dagen Challenge

Stop in 30 dagen met Snacken en Snaaien!

Dagelijkse begeleiding & transformerende hypnose

Hey, ik ben Sarina

Hoi, ik ben Sarina, oprichter van Sarina Baas Academy en bedenker van Micro-hypnose

Ik ben moeder, ondernemer, zeemansvrouw, coach, hypnotiseur, vriendin, zus en een ontdekker. Dit is mijn verhaal, dat wellicht herkenbaar voor je is.

Als Blad Manager voor een uitgeverij en presentatrice van 'Sarina op Stap' bij de lokale omroep leefde ik in een wereld vol deadlines en creativiteit. Maar ondanks het succes, voelde het als een leeg bestaan. Ik verlangde ernaar om echt verschil te maken in iemands leven, in plaats van alleen entertainment te bieden.

Tijdens een cursus kwam ik toevallig naast een hypnoterapeut te zitten. Haar passie en de impact van haar werk openden mijn ogen. Haar verhaal liet mij niet los.

Op de terugweg in de auto bleef ik aan haar denken en eenmaal thuis dook ik meteen achter de computer om te kijken waar ik een volledige opleiding tot hypnotherapeut kon gaan volgen.

Nog dezelfde avond melde ik mij  aan en schreef ik mijn ontslagbrief. Een gevoel van vrijheid overspoelde mij.

Na mijn opleiding bij Hypnose Centrum Nederland kreeg ik het aanbod om bij hun te gaan te werken, en dit greep ik met beide handen aan. Ik besloot mij te specialiseren in overgewicht, vanwege de enorme impact die het heeft op levensgeluk en -kwaliteit. Naast mijn werk voor het Hypnose Centrum, opende ik ook de deuren van mijn eigen praktijk Hypnotherapie Maas en Waal.

Maar in augustus 2017 kwam ik thuis te zitten met een schokkende diagnose: onomkeerbare nierfalen en een bloeddruk van 180/120.